söndag 20 mars 2011

Söndag i Sala och tankar

Tämligen sömnlös natt trots att sambon och bebisen sov hyggligt. Matte och farmor har tagit hand om Widar hela dagen i ett soligt vintrigt Sala. De har besökt gammelfarmor/mormor, varit ute i snön och grillat korv. Matte har förälskat sig i vardagsrumslampan och går/kryper dit så fort han får en möjlighet och så står han där och håller/skakar i lampfoten.

Jag har inte gjort någonting. Kollat upp begravning och bouppteckning, alternativ, arvsrätt och kostnader på nätet och sedan slog jag igen datorn och orkade inte ens blogga. Tog nåt att sova på och vaknade halv sex på kvällen, skumt. Inte hungrig, ingenting.

Konstant huvudvärk och kan känna den kalla vaxartade huden på Ragnars hand och panna när vi sa adjö sista gången på sjukhuset. Känslan har fastnat i handen, i mig.Han var så smal, så liten. Att det ett halvt dygn tidigare varit en varm människa med ett hjärta som slog, ofattbart.

Imorgon blir det Fonus och lägenheten, sedan hem till Göteborg och ta mig samman ett par dagar så man fixar det man ska. Sedan är det resmässa och snart blir det begravning och röjning i lägenheten. Hur man nu ska orka. Vill bara sova, men inte ens det går på egen hand. Ska lägga upp lite bilder från resten av veckan hos vänner, var bra innan allt eländigt tog över.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar