onsdag 30 mars 2011

Sulkytest

Widar provligger babytravel
Bangkok

Han ska bittesta allt

chico lightway
var ok

I nästa butik blev en Hello kitty
sulky favoriten

vi var inte lika roade

hittade en sån här istället
Vi är alltså på sulkyjakt och idag har vi testat sulkys på Babyproffsen, Nids 4 kids och Barnens hus utan att kunna bestämma oss. PÅ Nids 4 kids hittade vi en underbar vagn som var helt rätt och som man dessutom lätt fällde ihop och bar som en väska, helt underbar. 

Hade sett modellen på Apprentice förut. Vi frågade var den kostade och höll på att dö, 3000 kr. Nä, inte för en sulky. Letade oss igenom  resten av sortimentet och de vi fastnade för kostade 1900 och uppåt, sålunda helt uteslutet.  

Favoriterna nu är Babyproffsens Babytravel Bangkok 999 kr och en Carena  för 800. Lätta att fälla ihop, men ändå stabila. Har ju en barnvagn så detta ska vara ett komplement tex nu när vi åker till Paris i maj osv. Så har ni några tips så mottages dessa gärna!! Efter allt testande och velande och längtan efter 3000 kr sulkyn så bestämde vi oss för att kolla in blocket och  även barnvagnsmässan i mitten av april. 

Men gott folk, det är återigen till att ge sig in i en djungel. Hur många modeller som helst och det är ett himla tjat om färger, är "rätt" färg och mönster verkligen så himla viktigt??? Det verkar vara ett grymt försäljningsargument där jag nog är  skittrist för jag gillar neutrala enkla färger utan en massa tjafs och jag kör lika gärna runt i en 09 som en 11 vad gäller årsmodell bara den är hel , funktionell och säker.

1 kommentar:

 1. Som gammal inköpare & avdelningschef för barnvagnar så måste jag bara säga en sak: Glöm Carena. Trots att det är väletablerade Brio som marknadsför märket, så har det väldigt bristande kvalitet.

  Vi har varit väldigt nöjda med vår sulky; Akta Graco Mirage. Vi köpte den i somras för att ha en liten, lätt & kompakt sommarsulky som kunde följa med på semestern och på båten. Jag har även två mammakompisar som köpt likadana och som med nöje har rest med dem.

  Annars har Chicco varit ett bra märke tidigare och jag har inte hört något annat på senare tid. Jag har ju fortfarande kontakt med mina gamla kollegor och håller mig uppdaterad ;)

  Jag vet att barnvagnar är en djungel men man tjänar i längden på att välja ett märke som kostar lite mer... än Carena ;)

  Lycka till & kram
  Mia

  SvaraRadera