fredag 18 mars 2011

Svårt och sorgligt

Blir inte mycket bloggande just nu, allt är förvirrat och jag kan inte tänka. I går åkte vi från Västerås som planerat efter att ha firat Livias ettårsdag och tanken var ett stopp i Örebro och sedan hem till Göteborg med Widar, blogga, gå på babyteater, psykologmöte mm.

Men när jag kom till sjukhuset på eftermiddagen med Widar var stämningen uppenbar. R sov när jag kom och såg så liten ut. Hans särbo satt där och jag gav Widar ett mellis och hoppades på att R skulle vakna under tiden. Men medan jag matade Widar så kom en sköterska och sa att det va bra att jag var där, sedan kom läkaren och pratade om timmar, möjligtvis någon dag. Vi bestämde oss för att stanna, kunde inte åka vidare. Sedan gick allt snabbt, eller långsamt, eller både och och under kvällen dog R medan vi var där.

Idag ska vi försöka samla oss. Vet ingenting. Men vi återkommer. Det är bara hemskt och ledsamt nu.

5 kommentarer:

 1. Usch, det är så sorgligt när någon nära avlider.
  Ta hand om er
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh Bea...jag ryser...vet inte vad jag ska säga. Vilken tajming, om man nu kan/får säga så. Glad att du fick vara där med honom i stunden. Så fruktansvärt ledsen för att du förlorat honom.
  Sänder dig en massa kramar och tankar till er.
  //M

  SvaraRadera
 3. Sorg.. Det finns verkligen ingen annan känsla som tar så mycket kraft från en människa. Men jag brukar ändå tänka att sorg är en del av kärleken. Man sörjer för att man älskar.

  Jag beklagar verkligen er förlust. Ta hand om varann och bearbeta tillsammans det som hänt. Försök hitta styrkan hos varann.

  Som du vet så skrev jag om detta i min blogg förra veckan, då en god väns pappa gått bort. Jag tycker att Alf Henriksons dikt stämmer så bra, så du får den här också...

  " Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag
  och någonting alldeles oväntat sker.
  Världen förändrar sig varje dag
  men ibland blir den aldrig densamma mer..."

  Stora kramar
  Mia & Sparven

  SvaraRadera
 4. Nej.. usch!
  Jag beklagar sorgen och tänker på er i denna svåra stund..
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har inga ord att ge dig, Bea, som kan hjälpa dig. Men jag vill sända dig mina tankar i din oerhört svåra stund. Jag beklagar verkligen din förlust. Stora, varma kramar till dig. Ta hand om dig.

  SvaraRadera