onsdag 16 mars 2011

Onsdag i Västerås eller kampen om ormen

Widar med jättefötter ;=)

Widar fick ju en orm som är
hans nya favorit, kruxet är att
Livia också gillar den

jag ska ha den
nej jag
nej den är min...aaaaaa

tröstpris den här gången,
en otäck socka

Dagens utflykt, ICA Maxi
japp så farligt lever vi här och
faktum är att det kommer ett inlägg
om något och farligt och roligt...

coolaste familjevagnen

vi träffade baloo

Livias fighting face kom fram
när brorsan provade gummistöveln

två trötta människor när bebisarna däckade
klockan åtta efter att ha varit vakna sedan kvart över tolv...

Dagen började halv sex med en hungrig bebis som jollrade och busade järnet. Äldre barn inspirerar ju och med anledning av det har Widar kännt sig nödgad att börja krypa lite mer. Detta innebär dock att han försöker rymma från sängen, soffan och allt annat. Förmiddagen blev lugn och det blev även en liten sovstund. Dock var det kamp på babyliv och död om Widars orm och vinnaren av ormen varierade under förmiddagen. Vid tolv kom bebisarna upp, det blev lunch och sedan åkte vi och hämtade upp Felix som var på dagis.

Solen sken och trots en kall vind så gick det att ana våren och på åkrarna på väg in mot stan gick det råddjur och betade. Vi plockade upp lillkillen och sedan var det dags för dagens utflykt...ICA Maxi och med barn, klädprovning och allt annat innebär lååång tid i butiken.

Bland annat så höll Livia på att skapa äggröra då hon fick tag i äggkartongen och hällde ut alla äggen glatt leende i vagnen. Över alla varor och saker och tro det eller ej men äggen höll, tom det som rullat ner under matvarorna. Helt tokigt. Det hände mycket märkliga saker, vissa förtjänar ett eget inlägg.

Till slut kom vi hem med bebisar, mat, gummistövlar, såpbubblor och fixade käk för alla. Sedan blev det bus och bebisbad innan bebisarna däckade efter 8 tim utan sömn. Jag fattar inte hur Widar orkar, men han har iallafall varit gladare idag. Nu ikväll är vi vuxna toktrötta och hoppas på en lugn natt trots bebishosta och förkylning.

2 kommentarer:

  1. Ja du Bea nu har du fått en inblick i min kaosiga vardag!! Tur att du var med!! Kram

    SvaraRadera
  2. Äggröran måste gå i släckten.... kul att dom fightas om ormen. hoppas att ni soverg gott kram matte

    SvaraRadera