lördag 19 mars 2011

Orkar inte

Så är det ikväll, orkar inte tänka, ta in mer eller försöka förstå. Klarar inte ens av att följa med i filmen på tv:n och fattar allvarligt inte hur jag ska kunna sova i natt.

Har kanske sovit fem tim sedan i onsdags och hjärnan går för fullt utan att komma fram till något vettigt. Bra va? Suck säger jag bara. Var är on off knappen och jag orkar inte med mer ledsamheter och ändå kommer det mera. Bara skit. Gissa om psykologen kommer få fullt upp på fredag...*ler snett*

Widar har haft 39 graders feber hela dagen och varit en väldigt liten bebiskille som bara sover små snuttar. Men tack och lov äter och dricker han och nu är vi hos Mattes mamma och Widar har somnat igen. Försöker få koll på vad jag känner, alla frågar hur det är och jag kan fan inte svara på det. Kom på mig själv att säga att det är väl något så när ok och i samma ögonblick jag sa det knöt det sig i hela mig, det är fan inte ok i någon form, alls.

Jag bara önskar att jag var någon annanstans, utan ansvar, utan något, bara vara, få lite ro. Dessutom ska jag ta mig samman, fixa begravning mm samt fixa material till onsdag eftermiddag och det går inte att ställa in. Vet att jag kommer skärpa mig en stund, men hur orkar man resten? Matte tar ju hand om Widar, men emellanåt måste jag bara krama honom för att känna att han lever samtidigt som jag brottas med allt annat.

Hm låter snurrigt och det är nog precis vad det är....Blir inte mycket vettigt här, har dessutom inget nät här utan får köra med mobilen...Varför har inte alla i Sverige trådlöst? Jaja jag har mobilt också, men inte med mig nr vilket innebär att jag inte kan ladda det...suck

1 kommentar:

  1. Jag tycket det låter som en alldeles normal reaktion efter vad du nyss varit med om. Försök att inte tänka så mycket utan tillåt känslorna att härja. Man får reagera helt irrationellt, sorg är så olika för alla och inget är rätt eller fel.

    Ang sömnen, har du testat spikmatta? Brukar fungera både avslappnande och även ångestdämpande.

    *KRAM*

    SvaraRadera