måndag 7 mars 2011

Barnbus i Kungälv

Buskillar
Tvillingarna tog matpaus

 
Darya och Dante
Dante fick lite städmani


Artes, Atrin och Dante

Alla hemma i Daryas ljusa
fina kök. Hon hade dukat upp
med en rejäl frukost!!
Widar lånade gåvagnen

hur söt får man vara?!
tittut säger brorsan
Vi kollade på gamla kort
och såg hur lika
tvillingarna var babyDarya
Efter ett tag fick alla barn bryt och det
var slut på lugnet så vi gick ut
Hm likadana overaller...=)
Blev en fin dag. Alla småttingarna busade en massa och även om de fick bryt samtidigt i slutet så var det kul. Men man hinner inte snacka så mycket med alla bebisar så nu är det bestämt att vi ska ses på en uteservering en kväll i vår. 

Tvillingkillarna hade bråttom ut
Tänk, ett glas rosé, en varm filt, sol, solglasögon och bara vi!! Längtar redan! Jag kom upp lite ur deppet, men jag känner mig oerhört splittrad även om jag försöker funka som vanligt. 

Widar hittade ett litet kök
att busa i
Darya försökte få sina småttingar
att somna. Hon lyckades till 50%.
Johanna och Dante var
lite mer erfarna
Widar premiärgungade, snackade och gick. Han var dessutom modig och tog tillbaka leksaker som de andra bebisarna tog. Ett framsteg eftersom han på förskolan bara brukar titta på den som tar hans leksak och det slutar med att han blir av med allt. 

Tiden går så fort bara när vi ses och det blir alldeles för sällan. Men det ska bli mer. Har dessutom sånt flyt att Johanna plockar upp och släpper av mig. Men det är grymt vad barnen växer. I och med att vi inte ses så ofta så hinner det hända otroligt mycket med småttingarna mellan gångerna. 

Widar premiärgungade vilket
uppskattades
Snart kommer Widars farmor och det lär han gilla. Stackarn har redan hunnit ramla en gång i eftermiddag, börjar seriöst tro att han behöver en hjälm...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar