måndag 13 juni 2011

Ny vecka, ny morgon nya oljud.....och som bonus, punktering!

Vaknat efter en halvtaskig natt, Widars natt har dock varit lite bättre och hela familjen hade en mys och busmorgon i sängen i morse. Bara det att vakna utan gallskrik är ju skönt. Men jag är oerhört trött och låg och meningslös så känslan är urtrist.

Widar har dock ätit frukost och busat sen åtta i morse. Har hunnit ringa viktiga samtal, maila My Planet igen och svära över att de håller på att borra upp gatan utanför huset. Detta förbannade oljud när man har ont i huvudet. Hur i hela fridens namn kan det alltid vara nåt arbete utanför fönstret?

Som lite extra bonus fick Matte en fin överraskning när han skulle flytta bilen imorse. Det är så att på gatan utanför vårt hus är det tio min parkering från kl 8 på morgonen och de är snabba som attan att bötfälla en om man missar det. Matte gick ut, satte sig i bilen för att flytta den och upptäckta att det var något märkligt med bilen. Jo, men visst, fett mycket punka på ett däck så det blev hjulbyte, svärande och en färd till däckspecialisten för att byta in det trasiga däcket. Fin början på veckan. Undrar just vad mer som ska krångla idag? Känns bra en dag när allt känns skit och tröttheten är enorm...

Det är iallafall sol ute...blir väl gårdslek och annat under dagen. Ha det gott, snart har halva juni gått och snart är sommaren slut också...Bitter, jag?! Icke då, bara realist!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar