onsdag 15 juni 2011

Sjuka, igen och gatukontoret är tillbaka...vilken glädje NOT

febrig alvedon-
påverkad bebis orkar
freaky ur ca 5 min
Vet inte ens hur det är möjligt. Widar var ju ur gängorna igår och på kvällen fick han hög feber efter att ha busat och gnällt en massa. Under natten blev det frossa och svettningar så liten baby bara skakade och hackade de  små tänder han har.

Det har lugnat sig under morgonen med hjälp av alvedon och lite orolig sömn, men febern är kvar och ackompanjerad av lite snuva och rossel...Så ja, nåt förbannat virus har intagit hans kropp igen. Blir ju galen av dessa ständiga sjukdomar. Man vill ju bara att han ska må bra. Men, men finns visst 22 000 förbannade förkylningsvirus så detta lär ju fortsätta ett tag...


gatukontoret attackerar
vår urskog igen...
Så idag har vi ställt in playdaten i Trädgårdsföreningen och ser fram emot en gnällig, ledsen febrig dag, med avbrott för sömn och lite mat. Jag ska roa mig hos psykologen och ikväll blir det mysfika med Kristina. Alla är toktrötta efter en natt där vi varit mestadels vakna.

Gissa vilka som väsnas utanför fönstret? Jo, men det är ju gatukontorets förbannade röjsågskillar som är tillbaka. Alltså, seriöst, hur mycket kan man röjsågsröja här? Det är ju inte så att vi bor i en djungel eller urskog liksom! Vi måste seriöst flytta så man får lite lugn och ro!

Ha det fint därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar