söndag 29 december 2013

En liten julafton i Sala

Efter Köping så åkte vi hem till Widars farmor och Lasse och Widar hann nog bara innanför dörren innan han kom ihåg att vi sagt att det kunde finnas julklappar hemma hos farmor.
Lasse hjälpte till att läsa på paketen
Efter lite ivrigt frågande så trollades det fram julklappar och Widar blev maxat glad när han gav sig i kast med att öppna dem!
ett perfekt spel inför resan
   
en soppbil har widar önskat sig länge, varför är lite oklart
I paketen fanns bara bra saker från önskelistan, Boken om någon, ett radiostyrt tåg, en stooor grön soppbil, en underbar målarlåda, en cool elektrisk tandborste och ett nintendo, perfekt till thairesan. Widar blev minst sagt glad och det blev tackkramar och allt.
 
Målarlåda har Widar velat ha sedan vi träffade Hugo
 som hade en stor Cars målarlåda så den blev direkt poppis
Sedan skulle det lekas innan det var dags för läggning, alldeles för sent. Widar var rätt uppspelt och lyckades få farmor att läsa tre böcker innan han slutligen somnade. Var en trött kille som sov gott innan hostan väckte honom igen.
kvällsmys

Hostan är tyvärr kvar och det är inte utan att det är ett orosmoln inför resan. Vill inte att han ska få strul med luftrören och han är tyvärr som jag så alla förkylningar sätter sig verkligen i luftrören på honom. Är lite orolig för vad AC:n på flyget kan ställa till med. I thailand kan vi ju reglera ev AC så vi får se hur det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar