onsdag 25 december 2013

Juldan, fortsatt sjukstuga och regn

Blev inte en lugn natt i natt heller, Widar fick ett kruppanfall till, men tack och lov lite mildare än i går och tack och lov inte dryga 40 graders feber.

Idag har han nästan tappat rösten, Matte har drabbats av förkylningen och jag är fortfarande riktigt förkyld. Inget vidare alls alltså.

Dessutom lider vi av sömnbrist hela högen och inte blir det roligare av att det är genomgrått och regnigt ute. Inte tillstymmelse till ljusning och snart dränks vi väl av det konstanta regnet.

Samtidigt så känner man ju att man behöver ut, att bara vara inne gör ju att man får cellskräck. Verkar i allafall som om den värsta blåsten lugnat sig. Måste vara den gråaste och regnigaste julen på flera år. Seriöst depressing!

Men skönt att kunna vara hemma, kolla på tv:n, äta lite go mat och julgodis. Till Widars stora glädje (och vår också såklart!) så är Ronija här och Widar har redan satt henne i arbete med att lägga golvpusslet med Bamse och Lille skutt! Det är skönt när julklapparna han fått verkar vara helrätt! Han är en rätt tacksam liten kille måste jag säga, det enda som väl möttes av måttlig entusiasm var den fina stjärntröjan jag köpt på PoP.

Blir i allafall en lugn dag och om det slutar regna ikväll så blir det lite julstadsfotografering, men vi får se.
Ha det gott därute och god fortsättning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar