| steg ett, kolla att man har alla ingredienser | 
| steg två; rör ut saffran i mjölken och låt koka upp | 
| mät sedan upp alla torra ingredienser och blanda dem i en stor skål | 
| mät upp smör och nyp samman det med de torra ingredienserna Widar fick jobba hårt. han går all in när det gäller sånt här | 
| när smöret och saffranet svalnat blanda i ett ägg | 
| rör ner vätskan i bunken med de torra ingredienserna och smöret, blanda väl | 
| när allt blivit en deg häll ut den på bakplåtspapper, dela i två delar och platta ut dem till scones | 
| widar körde hammar-metoden | 
| funkade fint | 
| sen skär man ett kort i bröden och naggar dem väl. Det här med att nagga tyckte Widar var märkligt... Därefter skjuts in i ugnen 10 min på 250 grader | 
| sen är det bara att lägga fram dem, rykande färska invirade i en fin handduk | 
| Avnjuts med smör, ost och en kopp grönt te | 
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar