lördag 12 februari 2011

Gryta på iglar som sugit gåsblod

Shop AmazonKollar på Heastons feast på åttan. En galen kock Michelinbelönad som lagar gamla tiders recept med en twist. Tydligen så finns det ett gammalt recept från Transylvanien i Ungern där man lät iglar suga blod från en gås och när de sugit klart tog man loss iglarna och tillagade en gryta på dem. Helt ohyggligt. Men det var tydligen något väldigt speciellt och fint.

Heaston lagar olika temamiddagar och idag är det Dracula inspirerat vilket innebär att det mesta tillagas med blod, blodrisotto osv. Han bygger även ett Frankensteinmonster av diverse mat, hur läskigt som helst.

Heastons program kan bla ses här och här!

Som ni märker gör förkylning inte att man blir särskilt intelligent och finsmakare när det gäller tv, allt går ner...

3 kommentarer:

  1. Tackar så hjärtligt för din komplimang! Jodå, visst går det upp och ner med sömn och annat. Ha en skön dag du med!

    SvaraRadera
  2. Det där låter som bland det vidrigaste jag har hört... :S

    SvaraRadera
  3. mm vidrigt värre linda!
    tack detsamma liselotte!

    SvaraRadera