tisdag 1 mars 2011

Besatt bebis å migrän lägger krokben

Mm tror vår son är besatt efter midnatt och det är inte John Blund som intar honom, nä det är någon som får bebisen att balla ur helt i spjälsängen och i vår säng. Han gnäller, jollrar, skriker, ylar, sjunger, slänger sig, snurrar, sparkar, fäktas, ska sätta sig upp, ska åla bort, ska leka, äta, försöka sova, skrika igen osv och inget hjälper. Detta pågår lätt ett par timmar och det spelar ingen roll om han sovit mycket eller lite på dan, om han lägger sig sent eller tidigt, om han äter mycket eller lite innan.

Innan midnatt sover han rätt ok, vaknar och gnäller lite och somnar om. Men efter ett på natten, framåt halv två, två så är det kört. Totalt kaos utbryter och det är inte så att vi tar upp honom på en gång, tänder och busar, nä precis tvärtom.

Vi är så tråååkiga vi kan och försöker bara lägga honom och lugna honom. Vi buffar, säger god natt och lugnar. Ändå tar det en evighet innan det blir lugnt och sedan börjar morgonen vid sex igen. Om man har tur så kan det hålla till sju, men då har vi varit uppe på natten ju. På dagarna är han vaken 5-6 tim i sträck...pigg.

Nåja, han är ofta glad i allafall och han busar med allt och alla. Nu det sista så är det syrran Ronija som är bäst, han dissar mig och Matte för att busa med Ronija. Rätt komiskt hur han gör. Först lite blyg när hon kom i torsdags och nu är de bästa polarna!

Jag ska vila i mörker ett tag nu, har ställt in Spira, huvudvärken och ljus och ljudfeelingen och illamåendet och synkaoset skriker migrän på ingång trots att jag tagit Imigran. Hatar det!
Ha det bra därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar