torsdag 12 augusti 2010

I Stockholm

Efter en grym packning, hur mycket ska man inte ha med sig trots att man kommer att använda hälften och dessutom glömma det viktigaste typ...har ju varit med förr. Iallafall så kom vi iväg och Widar klarade resan bra genom att sova, han gillar bilen kan man säga. Vi pausade i Mjölby då han började skrika och där blev det både bebismat och vuxenkäk samt att jag inne på den äckliga Mcdonaldstoan glömde det smidiga skötunderlägget som ska finnas i skötväskan. Så himla typiskt. Var hittar man ett sånt nu liksom, kan ju inte köpa en ny skötväska för att få ett sånt liksom...inte många hjärnceller som funkar när man e trött i huvudet.

Men vi anlände Stockholm och tog oss fram till hotellet och stuvade in halva packningen, såg ut som vi skulle flytta in trots att vi bara ska sova över ett par nätter. Märkligt.

Stockholm
bild från http://www.fotoakuten.se/ som har gratis bilder
 Helt utslagna tog vi oss iallafall samman och fixade till oss innan Mattes mamma och Lasse kom förbi för att hälsa på Widar innan de for vidare till Råsunda och matchen mellan Skottland och Sverige som Sverige för övrigt vann! Men lite skottlandsfeeling har jag ändå efter studierna i Aberdeen, älskar dessutom hur skottar pratar även om vi inte fattade något på föreläsningarna i början.  Tänk flera år sen, tiden går så fort.

När Lasse och Lena åkt letade vi upp en liten resturang på söder med uteservering nära hotellet och käkade lite pasta. Dock var det lite strul då de ej fått rätt leveranser och haft strömavbrott, så istället för det vi ville ha blev det pasta med kyckling vilket var ok. Widar började såklart skrika så middagen gick snabbt. Men vi var nog alla trötta för väl på hotellet hoppade vi i säng och Widar somnade efter en stund.


Widar sleeping =)

Idag har vi haft sovmorgon och skrikstund och nu på eftermiddagen kommer goa Åsa från Uppsala så då blir det lite bus =) Sen blir det lite mysig shopping också, behöver fylla på packningen *s*

Ha en go dag så ska jag försöka klura ut lite saker, kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar