söndag 29 augusti 2010

Ole dole doff och eftermiddag hos en kompis

För att muntra upp sig lite har Widar hängt i babysittern, han börjar äntligen begripa sig på den och körde en ole dole doff med leksakerna
Widar
Vi har även hunnit med att hälsa på en kompis E, hennes sambo och deras son. De väntar smått i september så det blev en massa babysnack.

E och hennes lille nyväckta son
Är som sagt ett annat liv och med det följer andra samtalsämnen. De bor i hus och som vanligt när jag är hemma hos kompisar som har hus så drar min egna huslängtan igång. Förstår inte att det ska vara så svårt att hitta ett större trähus nära Göteborg med mark, lite uthus, stall eller stallmöjligheter, gärna nära havet för max 2 miljoner och helst nån kilometer till närmsta granne.....hur svårt ska det vara??????? Tydligen helt f-ing omöjligt.

Jaja jag vet, inte världens mest realistiska önskemål, men man kan väl drömma. Mark och få grannar och möjlighet att fixa stall är måsten, resten är förhandlingsbart. Nåja vi letar vidare på hemnet. Var himla kul att träffa E iallafall och vi blev kvar där till det var dags för mat för Widar. Hemma blev det fixat och pizzafix till oss =) Köpte färdig deg och fixade fyllningen och det blev helt ok. Länge sen vi köpte deg men det kommer nog ske fler gånger.
pizzabak

Till det blev det dvd film, Clash of the titans, varken jag eller Matte blev särskilt imponerade. Ibland undrar man hur de tänker när de producerar nya filmer...inte ens effekterna var särskilt kul å manuset trist...nä den filmen kunde vi skippat men vad gör man när tv:n är så kass att man måste hyra film??? Nu är det strax för matning igen, vi lever som sagt i fyra-fem timmars intervall.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar