lördag 21 augusti 2010

Torsdagen....

Torsdagen var den lugnaste dagen hittills, mest för att det mestadels var kasst väder och det hade varnats för heavy regn hela veckan. Förmiddagen gick till barnpyssel och sedan mys med syrrans welsh mountainsto och hennes föl. Barnen fick provrida och jag jagade hyggliga bilder på hästarna.

känslan av minnen

Felix

Widars första ridtur


 Efter ridning och fixande blev det lunch i trädgården pasta carbonnara och det smakade mums! Tänk att mat alltid smakar bättre ute och särskilt om man kan äta utan att bli anfallen av mygg och getingar och eftersom det blåste så gick det att äta i lugn och ro!

Matte, Livia och Andreas mumsar pasta
När alla käkat, och ja det tar en stund när man har ett gäng barn också, så åkte vi in till Visby för lite shopping och glassmys. Blev Visbyglass i hamnen vilket smakade toppen och sen strosade vi runt i Visby.
Mums
Micka och Widar i soffan på cafe Bredablick

Vi =)
Dagen avslutades med kortspel och chips i soffan. Matte tände i spisen, sen gick han och la Widar och somnade själv också. Han kom ner förvirrat vid två på natten och då var bara jag vaken, kunde inte sova alls i natt. Helt hopplöst ibland...
Andreas going qrazy
Men jag somnade i allafall vid fyra tiden och sen vaknade Widar halv sex och ville ha mat och efter det blev det lite vila innan jag följde med syrran och red =)
Ha det gott alla!







  




  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar