fredag 27 maj 2011

Fredag-mående, bus och resefix

frukostshopping på HM

Widar hade koll på
mamman
Upp och ner fredag. Widar lekte snurra-bebisen mellan två trötta föräldrar under sennatten, början på morgonen. Han somnade gott vid sju och kvart i åttan fick han gå upp eftersom vi skulle till Spira och en snabbis förbi medlemsfrukosten på HM.

Han brukar gå upp tidigare än så när vi ska på tidiga Spira, men nu hade han ju stökat halva natten så sömnen blev ju tokig. Men han fick mysa med vällis i sängen och påklädning lika så innan vi gick ut i det totala ösregnet. Typ dränkta mellan vår port och cykelförrådet där vagnen står. På regnskydd och sedan marschera ner till spårvagnen.

In på HM för frukost och lite klädkoll på Avenyn. Hittade inte så himla mycket, men vi fick en go frukost och plockade hem ett par toppar och hårsnoddar med rabatt.
babybus på Spira

Sedan ringde vi Spira medan vi stod i regnet och väntade på spårvagnen och fick det lugnande beskedet att Slottskogsturen var inställd och att vi skulle vara på Spira som vanligt. Knatade dit med Widar som fick busa järnet i tre tim, medan vi vuxna snackade barn, självbild och barnuppfostran. Widar käkade kycklingkorv med god aptit till lunch. Jag var inte lika förtjust.

lunch fika
När vi var klara för dagen traskade vi fram på stan där Matte mötte upp och så blev det en eftermiddag på stan med roddtävling i Vallgraven, promenad till Haga och lekstund på Haga lekpark innan vi drog hem och slöade.

Widar har busat och gnällt om vartannat ikväll. Tröttisen har sovit en dryg tim på hela dagen och var en trött liten kille efter kvällsvällingen och somnade på en kvart. Han sover fortfarande, kors i taket.
lek i Haga...Widar busar,
pappa snackar i jobbtfn...


 Jag försöker bota huvudvärken och Matte har genom att kolla nätet kapat kostnaderna på Nya Zeelandresan med nästan 30 000 vilket gör att det finns en ljusning igen. Måendet är inget vidare, men men det finns hopp.

kolla blicken
anar ni att han tänker
göra bus..?!

skrattsjukan slår till

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar