söndag 29 maj 2011

Utveckling?

Förvirrad dag som började med en ledsen bebis som vaknade på fel sida. Matte beskrev Widar som lynnig idag, haha, det kan man väl milt sagt säga. Den lockiga söta lilla killen har varit på ett sju helsikes humör.

Gnällt en del, men mest varit seriöst arg, viljestark och bestämd för att i nästa stund vilja gosa och sedan bli hysteriskt rädd och skrika rakt ut om man stänger en dörr (tex en av oss går på toa) eller en av oss går ut. I nästa stund skäller han ut bollen, slänger stickade lilla Mumin i golvet...Alltså det är inte lätt idag.


Mismatch haha
Händer en massa med honom igen för att vaknar och gråter på natten, är rädd för allt möjligt tex dammsugaren, dörrar, ljud osv. Sånt han inte brytt sig om eller busat med innan. Samtidigt kan han leka och lär sig nya saker hela tiden. Helt plötsligt har han lärt sig något eller räknat ut något han inte kunde för två dagar sedan.

Idag har han dessutom gått flera gånger mellan olika möbler och oss. Syns att han tycker att det både är läskigt och häftigt. Lilla tossen. Kramig, gosig, bestämd och självständig på samma gång. Inte lätt kan man ana.

Så är han månne i nån galen utvecklingsfas igen? Nja, enligt handböcker så ska det ju lugna ner sig igen, men jaja han lever efter sin egen utveckling och det verkar vara mycket nu. Snart en busig ettåring. Tokigt va? Tiden går så fort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar