söndag 29 maj 2011

Inget hus, men kanske ett lekställe

Blev inget husköp, huset var inte för oss och ärligt talat saknades mark mm. Letandet fortgår. Längtan består. Men vi kollade in Stuxbergsparken och föräldraföreningen Stuxis som ligger i närheten av där vi bor. Verkar vara ett toppenställe för Widar att leka på och om man blir medlem får man tillgång till lekbodar osv vilket vore perfekt då våran gård inte erbjuder så mycket kul för Widar.

Eller, ja, just nu funkar det ju fint med stenar, löv, gräs och annat, men lite senare önskas säkert lite mer lek och aktivitetsmöjligheter. Är inte populärt med barn dinglande i vårt enda plommonträd eller klättrandes på fasaderna...Stuxis verkar vara toppen så vi får kolla upp medlemsdelen. Märkligt hur man upptäcker nya saker och ställen när man har barn. Ställen och saker som man aldrig funderat över tidigare.

åker till Bergen imorgon
Resten av dagen har gått till att packa för Norge, hålla oss inomhus för att slippa regnet, tvätta, kolla på tv, äta en mumsig middag, busa med en tossebebis, deppigheter, fixa papper efter R, tack och lov börjar det avta med räkningar, meddelanden och post. Blir så sorgligt hela tiden.

Har dessutom lagt över en del foton och gjort annat fix som legat över mig. Känns bra att få undan det. Ändå så studsar det ångest i hela mig, andas och knyter händerna i ett försök att lugna mig. Ska krama på Matte och bebisen i natt. Längtar efter lugn och ro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar