söndag 11 maj 2014

home sweet home

Kom hem för en stund sedan, men är alldeles för uppvarvad för att kunna sova än. Det har varit en intensiv eftermiddag och kväll med många möten och många beslut. Är inte helt nöjd med alla av dem, men får lyssna på min kollega och tänka att vi gör så gott vi kan och det är dagsfärska beslut som imorgon kommer att prövas igen. Överlag har vi gjort mycket bra och stundtals mer därtill, men det innebär inte att allt verkligen blir helt som man tänkt.

Vi har varit över hela Göteborg i eftermiddag och ikväll och helt plötsligt har de elva timmarna gått och det är dags att åka hem. Lagom till att vi skulle gå av passet så började regnet från Danmark komma och det var tur att det inte kom tidigare under dagen när vi jobbat ute större delen av passet.

Kom hem till en vaken Matte och sovande Widar, nu sover de båda två, men det kommer ta en stund innan jag kan sova. Är dock himla skönt att jag är ledig under söndagen! Vi ska hänga på det nyöppnade stadsbiblioteket och låna en massa barnböcker och hitta på annat lugnt mys under söndagen. Ungefär vad man orkar med. Är i valet och kvalet om jag ska ta nåt att sova på, men det känns som om klockan är alldeles för mycket. Tror jag ska kolla klart på den engelska deckaren och sedan försöka sova.

Hur som, är det väldigt skönt att komma hem till sin lägenhet, sin egna säng och lugn och ro. Har man sett hur illa människor kan hamna på olika sätt så värdesätter man helt klart sitt egna hem lite extra. Det är inte alla förunnat att ha ett eget hem, en egen säng och en dörr att låsa. Det är lätt att glömma hur mycket man har att vara tacksam för egentligen.
:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar