onsdag 14 maj 2014

vanlig onsdag och lite häst och allergitankar

Onsdagen är snart slut och Widar sover äntligen. Han hade inga som helst planer på att sova ikväll vilket innebar att det tog nästan en timme innan han verkligen somnade. Då är det skitjobbigt att vara hemma själv. Särskilt som jag inte är frisk även om jag faktiskt inte mår heltidsilla idag och är nästan feberfri.


Blir jobb imorgon och det är bra för att vara rastlös, halvsjuk och hemma drar igång ältandet och ångesten rätt rejält. Allting bara rusar, hjärtklappning, sus i öronen, svårt att andas och panik i bröstet. Inte bra, inte bra alls. Sedan samla ihop sig tillräckligt för att fungera som mamma. Nä, blir bra att gå till jobbet imorgon och fokusera på annat!

Dessutom kommer Matte hem imorgon och sedan ska vi väl städa innan Mattes mamma kommer på fredag. Hon ska springa Göteborgsvarvet på lördagen. På söndagen blir det Lilla göteborgsvarvet och Widar är taggad som attan, han har övat en massa på att springa i år så det blir kul! Jag ska dessutom rida igen en lektion på lördag så det blir två hopplektioner på raken och på söndag har jag hoppträning. Blir mycket häst i helgen och jag ska passa på att njuta. Snart är det ju sommaruppehåll och då kommer jag verkligen sakna hästarna!

Det är synd att ena syrran inte bor i närheten för då kunde vi köpt en häst ihop och haft den på halvtid var. Hade passat bra eftersom jag fortfarande är allergisk och det är särskilt besvärligt under vår och höstfällningen och andra dagar när jag har det jobbigt med luftrören. Men då syrran lever på Gotland med en gotlänning så lär hon knappast flytta till fastlandet igen...Men det är sjukt trist att jag fortfarande är allergisk, hade hoppats på att det skulle ha försvunnit. Nåja, det är vad det är.
vackra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar