lördag 17 maj 2014

lördag gäsp

Ja, det där med sömn är ju knappast något jag skulle vinna medalj i. Tre timmar blev det i natt trots att jag har nåt att sova på. Inte världens bästa uppladdning inför en förmiddag med två hopplektioner och sedan 11 timmars fältjobb till ett i natt...

Inte kan jag sova länge i morgon heller för då ska ju Widar springa Mini göteborgsvarvet och på eftermiddagen har jag hoppträning ute på ridklubben. Nåja, det går ju, men jag blir ju lite trött på hur min kropp funkar. Hade man bott i USA hade man väl köpt en burk melatonin och förhoppningsvis sovit gott. Blir bra att gå igenom en sömnutredning i höst, nåt bra med att ha ett blodtryck som beter sig konstigt.

Widar kommer ha kul med Matte och Lena under dagen. De ska fika och kolla på cyklar för att se om de kan hitta något som kan passa Widar. Sedan i eftermiddag ska Lena springa, hon startar vid halv tre. Tror det är drygt 65 000 som är anmälda, galet många.

Är så himla trött. Men ute är det fint i allafall, strålande sol och blå himmel och det ska väl bli närmare 20 grader idag. Jag hoppas sommaren är här för att stanna nu och att vi får en fin sommar. Vi ska ju mest vara hemma i år och då är det bästa vi vet att åka ut till öarna och ha lite picknick med oss. Ligga på klipporna, sola, fiska krabbor, bada och bara vara vid havet. Älskar doften av salt hav och tång, allt som luktar sommar. Känns gott att Widar får det med sig. Skulle bara ha fast jobb så vi kunde köpa hus också med egen trädgård!
hav, klippor och ett fint ljus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar