söndag 15 maj 2011

Gårdagens fina bröllop

Nygifta
I går var vi på ett jättevackert bröllop i Särö gamla kyrkan och middag och fest på Blomstermåla värdshus. Alla hade dessutom tur så vi hade uppehåll till fyra så vigseln och bröllopskorten klarades av i fint väder. Det var en väldigt rolig, vacker och fin dag. Så fin att en cyniker som jag kan bli riktigt rörd och berörd. Svårt att inte bli det när människor som betyder mycket för en låter en dela en så stor händelse som att säga ja till varandra för resten av livet.

Vigseln i den fina gamla träkyrkan var vacker och avslutades med en personlig touch på utgångsmusiken, fotona blev vackra, glädjen var stor när alla åkte bort till Blomstermåls för en god middag, gott vin och roligt sällskap. Det blev tal, skämt, bröllopsvals, bröllopstårta och dans och vi ringde bara hem till Tonny och Widar två gånger under kvällen och allt gick bra.

Widar hade varit ett yrväder tex försökt äta blomjord, men han däckade i djup sömn vid halv nio och sov när vi kom hem. Så tack Tonny för all hjälp och tack Widar för att du inte hade värsta brytet. Var riktigt skönt med en massa timmar tillsammans på tu man hand samt en kamera, jag gick fotobärserk...haha. Fick tom lov att lägga upp bild av brudparet.

Tack fina Kristina och Patrik för att vi fick dela Er dag! Lycka till!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar