fredag 7 januari 2011

Fredag, klämdag och jobbiga tankarJa, för visst är det så vi tänker om dagen idag, klämdag och så tar man ledigt om man kan. Jag har också tagit ledigt. Efter en sömnlös natt där jag vid tre till slut gick upp för 57:de gången och tänkte att jag måste få sova och trots den sena (tidiga) timman tog en tablett och till slut somnade vid halv fem så vaknade jag vid halv nio.

Ute var det ljust, tom sol och Matte och Widar kom upptassande. Vi hade en slö förmiddag, sedan sov jag och Widar igen mellan tolv och halv två. Vi var sjukt trötta båda två trots att Widar sov hela natten förutom en matvända. Inga kräkningar tack och lov, men hans nya grej är att se och smaka på maten, ersättning osv och hulka...suck.

Iallafall så var det slut på slöandet och vi tog oss ut hela familjen. Promenerade ner på stan, Widar var synnerligen nöjd med att ha koll på allt från sittvagnen! Matte och han gick till biblioteket och jag tog mammaledigt i ett par timmar. Gick lite på stan, fönstershoppade, köpte bara en ring för 20 kr. Fotade, funderade på livet, framtiden, dåtiden, familjen, allt och ingenting. Tog en fika på Da Matteo och njöt av att för en liten stund känna mig som vem som helst. Tittade på folk och funderade över hur de flesta ser så glada och nöjda ut. Fick ett uppslag till något att skriva, har ju ett stackars bokmanus i byrålådan eller på en fil på datorn för att vara lite mer ärlig och modern.

Funderade över att jag måste hitta något som känns roligt, inget känns ju roligt längre, det är bara grått, trist, meningslöst, ingen ide liksom. Var inne i pocketshop tex, köpte inget trots att jag älskar att läsa. Kan inte läsa som det är nu, läser, men inget fastnar, läser om och det går bara inte. Eller som att jag tycker det är jättekul att handla nya saker, kläder, kolla vad är nytt osv, jaja onödigt jag vet, men nu går jag i affärer, tar i kläder, men känner ingenting. Det känns meningslöst, som varför skulle jag köpa det här, det är ingen ide, jag kommer aldrig ha det, det spelar ingen roll, ingen vet ju vad det blir med allt, meningslöst. Kollar på hus, men det är det ingen mening med osv. Blir ju fan irriterad på mig själv ju! Funderar på om det finns någon mening alls...känns inte så. Blir förbannad på att det snurrar så och så påminner jag mig själv om att det visst finns mening, Widar, Matte, familj och vänner och att de har lovat att det jävliga ska försvinna eller åtminstone bli hanterbart.

Sen gick jag hem, pussade på Widar och Matte och efter att Widar ätit gick jag och Widar och sov en stund till. Vi har som sagt varit otroligt trötta idag. Matte väckte mig med lite underbar mat och så började vi kolla på 22 bullet med Jean Reno. Widar vaknade såklart så det blev inte så mycket mys, mera babybus. Filmen var dock bra, klart bättre än se danstjafset på fyran.

Matte avslutade med semla, han är lite tokig och Widar fick käk och nu sover de och jag är vaken. Men det är ok, för idag har jag sovit flera gånger och det känns som jag kan sova igen. Det är otroligt skönt att känna sig lite sömnig, inte bara trött och krypig i kroppen.

Rätt ok dag trots allt. Tog en del kort, men hittar inte sladden för överföring just nu så bilder kommer sen.

1 kommentar:

  1. You don't have to feel like a waste of space
    You're original, cannot be replaced
    If you only knew what the future holds
    After a hurricane comes a rainbow

    SvaraRadera