lördag 15 januari 2011

Hemlagad canneloni i goa vänners lag


foccacia

olika oljor att dippa brödet
i och till det flingsalt =)

mozzarella med körsbärs
tomat var förrätten

familjen Garner redo för käk

Varmrätten, hemgjorda canneloni på
färsk pasta som Matte gjort
från grunden, underbart

Lekpaus innan efterrätten

Widar visar sina leksaker


efterrätt, vaniljglass och
färska bär, mums

Lotta multi taskade och
passade både Widar och Hugo

Allt roligt har ett slut
 och när båda lillkillarna var i
pyjamas så åkte Lotta, Oliwer och
Hugo hem
Vi hade en toppen lördagskväll. God mat och besök av Mattes fd kollega Oliver och hans goa familj. Hugo är en månad äldre än Widar och kryper runt snabbt som attan. Widar är verkligen ointresserad av det, men en hit var att stå upp tillsammans med Hugo och leka med alla plingande saker. Toksöta småttingar båda två och det är otroligt vad som händer när man inte setts på ett tag. Alla framsteg!
Maten blev dessutom supergod, Matte hade gjort egen pasta och egen canneloni fylld med ricottaost, spenat och kyckling, kan helt klart rekommenderas. Till det ett glas rött och man blir väldigt nöjd!

4 kommentarer:

 1. Du är så lyckligt lottad med en underbar sambo som vill och kan saker.. Inte konstigt att man blev lite bitter på sin egen när man såg vad man kunde ha haft... Ser ut som en mysig lördag!

  SvaraRadera
 2. oj tack! ja han är bra även om jag får bryt ibland och ibland får han nog inte all den uppskattning som han faktisklt förtjänar. Är så glad att han finns och jag är grymt övertygad om att du kommer att få det bra med. Allt ska bara landa!
  Lördagen var väldigt bra, men efteråt var jag helt slut. Jag orkar verkligen ingenting längre.

  SvaraRadera
 3. Jag undrar också var min ork tagit vägen.. Du har iaf en diagnos att hänga upp dig på, jag då? :S Suck.... Må vi snart må bättre!

  SvaraRadera
 4. man får skylla på vinterdippen,jag brukar tappa orken ändå jan-mars, mycket därför vi brukar ha en resa inplanerad, hoppas verkligen att du hittar ork och lust snart!!!

  SvaraRadera