tisdag 18 januari 2011

Ispromenad till förskolan

en av de hala backarna
till förskolan
Framåt lunch så packade Widar och jag ihop oss och gick till förskolegruppen. Eller ja, gick och gick...halkade oss fram till förskolegruppen. Är en hemsk uppförsbacke till förskolan, men idag var den tack och lov rätt väl grusad. Så vi rullade upp i sakta mak och jag njöt av en gnutta sol och att Widar sov medan jag gick Vasagatan fram.

Vi träffade ledarna en stund själva för att prata målsättning osv, alla ska ju ha en liten plan för sin aktivitet och få ut det man vill i gruppen. Sedan kom resten av gruppen eller i allafall de flesta och som tur var så var det två andra mammor som var nya i gruppen så det kändes ok. Det blev sångsamling, bus, fika och snack och Widar var superaktiv. Han tycker verkligen att det är skitkul.

Dock var det svårt att äta, han busade och kollade på allt och höll på att dö när jag försökte ge honom spätta och potatis. Något så äckligt har han inte smakat sedan majsvällingen. Så det blev mest mango och banan och lite spagetti  till lunch, men nu ikväll har hans farfar matat honom med skinka och nudlar vilket verkar vara en hit. Ja så spännande är mitt liv att olika smaker skapar sensation, eller nåt typ...

Efter allt bus åkte vi hem för att vila, men Widar avslutade vilan efter 20 min... Ikväll är det bus, tv och lite annat! Oerhört trött.

förskolebus!

2 kommentarer:

  1. Önskar jag kunde träffa er varje vecka! Saknar Er!! *snörvel*

    SvaraRadera
  2. Det önskar jag med, kramar om!!!

    SvaraRadera