onsdag 5 januari 2011

Klappa händerna

Dagens händelse, Widar kan klappa händerna för att han vill inte för att han råkar göra det! Han kom på det ikväll och skrattade lyckligt åt oss och som de goda föräldrar vi är blev vi helt till oss *s* Nä, men allvarligt så är det kul när han kommer på nya saker, han gör dem, tittar på oss och gör dem igen,  som för att kolla att vi ser vad han kan!

Annars har dagen varit matt och mestadels spenderats i soffan medan snön vräkt ner utanför fönstret. Widar har busat, ätit blåbärspure och till slut ikväll ätit ersättning och blivit på bättre humör. Men han är matt precis som vi. Men enligt gårdagens check med BVC kan en maginfektion på bebisar hålla i sig i flera dagar och man ska bara försöka få i dem mat, vätska och ha koll på allmäntillståndet. Blir han sämre får man åka in med honom, men som tur är verkar han må lite bättre idag.

Har dessutom planerat upp januari så att Matte kan jobba en del. Hans mamma kommer nästa vecka, sen kommer hans pappa en vecka och sen min syrra, blir väldigt bra. Sedan ska jag bara få ordning på mig själv med! Jag vill ju bara må som vanligt, typ omgående!

Pratade med R också, han kände sig ok idag, ok är bra, det är väldigt bra! Han var glad att vi inte stannade där i söndags och smittade ner honom. Han är otroligt trött och matt, men han sa ok och jag lät nog förbannat överoptimistisk när jag sa vad bra! Men minsta lilla gör ju att man tror på lite mer tid.

2 kommentarer:

  1. Glad för din skull att du upplever optimism! Om så bara för 5 sekunder - så är det ovärderligt. Håll kvar i den känslan! *kram*

    SvaraRadera
  2. tack mahlin, kämpar med att hålla den kvar fast den glider undan. hoppas du har det bra, kram

    SvaraRadera