söndag 16 januari 2011

Morgon med förkyld bebis

ledsen snuvig
bebis
Ingen kul natt i natt med en förkyld bebis som hostar och vaknar och gråter alt skriker stup i kvarten hela natten. Jag fattar inte att han är sjuk, igen. Känns som han varit sjuk oavbrutet sedan nyår ju, fast vi har haft några bra dagar. Nu har han äntligen somnat igen och Matte och han sover lugnt. Ibland blir det ju lugnare på morgontimmarna. Men man blir helt slut av det här.

Vi har inget inbokat idag och det passar bra när det vräker ner regn ute och vi har dvd filmer från Lovefilm.se att kolla in. Livsfarligt ute, man ser bara is och regn och i GP varnar de för blixthalka och översvämningar. Jag ska  ta lite frukost, men det blir svårt att äta, har munblåsor på läpparna så jag ser och känner mig smått grotesk idag. Förkylningsvirus...Matte har aldrig munblåsor, jag har haft det sedan jag var liten. Jag hatar det, det gör ont som attan och ser skitäckligt ut även om man idag kan använda Vectavir och annat som är betydligt bättre än tex zinksalvan som man använde förr.

2 kommentarer:

  1. Zinksalvan var ju inte direkt diskret... Man så ju på flera meters håll när någon använde den. Har själv inte problem med det, bara invärtes ibland och det gör ju så brinnjävligt ont..

    SvaraRadera
  2. haha ja zinksalvan, hatade den, fan vad man såg ut liksom.
    inget bra att det gör ont inombords, kramar om!

    SvaraRadera