tisdag 11 januari 2011

Testar Lovefilm.se
Detta lilla kuvert damp ned i min brevlåda idag från Lovefilm.se och innehåller The Eclipse och Ironman - två filmer där jag velat se Eclipse och Matte Ironman så båda hamnade på listan. Jag har genom Buzzador fått ett erbjudande om att testa 4 filmer från Lovefilm.se helt gratis och sedan rapportera vad jag tyckte om tjänsten. 


Hittills verkar det skitbra, man klickar i vilka filmer man vill kolla på, de skickas hem till dig direkt (två filmer åt gången), supersnabb leverans och när man kollat på filmerna lägger man dem på postlådan igen (ingen stress att man ska lämna tillbaka filmen nästa dag) och sedan skickas nästa två filmer till dig.

Jag kan verkligen rekommendera att bli en sk Buzzer då man får testa på en massa saker gratis och dela med sig till sina vänner - jag har precis börjat och hittills så har jag bara hunnit testa nappar, el hm Widar och alla andra småttingar vi känner har testat, och nu filmer. Man måste inte vara positiv efter man testat produkterna utan man är ärlig i det som varit bra och det som varit mindre bra och det är ingenting som du måste sälja till andra. Följ den här länken
 https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=tenderblueluna  


Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=tenderblueluna&lang=SE

1 kommentar:

  1. Roligt att du är nöjd :) Kom ihåg att du måste avsluta det själv när du fått fyra filmer gratis, om du inte vill ha kvar tjänsten, annars fortsätter det bara automatiskt och du får betala. Det är ju här Eric jobbar :)

    SvaraRadera