torsdag 6 januari 2011

Trettondagen

Vår Trettondag började halv fyra i morse med att Widar ville ha mat, lät det som. Han fick flaskan och kräktes ner sig själv och sängen. Sedan var det slut på sömn och allt. En ledsen bebis och två trötta föräldrar försöker fortfarande få lugn på världen. Liten har till slut ätit lite och Matte försöker lägga honom igen.

Jag har migrän på G och har pillat i mig tabletter och försökt vila också, men det har som ni säkert anar inte gått så bra. Ute är det ännu mer snö och i tidningen läser man att en kille i tonåren mördats i ett radhus och att en tjej i tonåren skadats allvarligt. Vad är det med folk egentligen?

Sverige schabblade dessutom bort hockeybronset i junior VM, någon som är förvånad? Varför gör Sverige ofta bort sig i avgörande matcher?

Vi vill ut, men hur det ska bli i det nya snökaos som drar in idag begriper jag inte. Är redan spårvagnsstrul. Men vi måste ut, vi blir galna och Widar blir ett babymonster av att inte vara ute och hitta på bus, träffa människor och åka i sittvagnen och kolla på världen!

2 kommentarer:

  1. Nej, men fy! Nu tycker jag att ni borde få lite flyt, era stackare... Krya på er-kram!

    SvaraRadera
  2. tack Linda, tycker jag med och hoppas på att det snart blir bättre, mycket bättre!

    SvaraRadera