söndag 9 januari 2011

X-files

Jag fördriver natten med att kolla på Arkiv X på Tv 4 Guld, de kör serien från sin början. Älskade den när jag var yngre. Missade inte ett avsnitt utom då det var oväder och strömmen gick och du kunde ge dig 17 på att om strömmen skulle gå någon dag den veckan så var det alltid när Arkiv X hade börjat och jag blev toksur varje gång. Alla väntade dessutom på om det skulle bli nåt mellan Mulder och Scully och skulle Mulder någonsin hitta sin syster....Mystiken tätnar.
Hade ingen aning om att det skulle komma en film till 2012....

Så här står det på Wikepedia om X-files


Arkiv X (originaltitel: The X-Files) är en populär amerikansk TV-serie, sänd i nio säsonger under perioden 1993 till 2002. Serien, som skapades av Chris Carter, handlar om de två FBI-agenterna Dana Scully och Fox Mulder som arbetar på FBI:s avdelning för paranormala fenomen. Framgången både hos publik och kritiker kom redan under första säsongen, och berodde enligt många på skådespelarna David Duchovny och Gillian Anderson.
Förutom TV-serien har det även gjorts två filmer, Arkiv X: Fight The Future (1998) och Arkiv X: I Want to Believe (2008). En tredje långfilm planeras att släppas 2012.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar