måndag 10 januari 2011

Glädjebubblan

Efter en halvdan natt så tog Matte Widar i morse så jag fick lite sömn vilket var himla skönt. När jag gick upp vid nio så låg han och Widar och sussade i soffan, aktivt värre *s*. Nä, det var skönt att de också fick lite vila. Har plågats av en eländig huvudvärk hela dagen, men vi kom ändå iväg för en lek och fikaträff med Johanna och Dante.

Café Glädjebubblan
cafe glädjebubblan
Vi kom fram till Cafe Glädjebubblan som visade sig vara en riktig hit. Det har tydligen blivit framröstat till Göteborgs barnvänligaste cafe med plats för barnvagnar, vänlig personal, lekhörna mm.

Toppenbra och dessutom stannar spårvagn 2 i närheten och den går ju enda hem till oss. Visserligen med förbannade gamla vagnar som man inte kommer ombord på med barnvagn på egen hand, men det får vi försöka lösa.


Dante visar Widar hur man gör


Hade en go förmiddag med Johanna och Dante. Dante som blivit stora killen visade Widar hur man hanterade diverse leksaker och hur man äter majskrokar. Efter några timmar var det dock sovdags för småttingarna så drog vi hem.

Jag hade sånt flyt att Matte hämtade oss med bilen! Väl hemma blev det mat, sovstund och en del städande. Skittrist. Men Matte slet nog mest, jag och Widar hjälpte till lika mycket som vi lullade runt alternativt gnällde...
Johanna visar hur
de erfarna flyger


Dante ville få uppmärksamhet
av de som gick förbi, alt
slå sig ut

Jag mumsade kycklingsallad

Widar försökte mumsa majskrok

Widar å Johanna

Dante som blivit stora
killen!

1 kommentar:

  1. Detta får vi göra om någon gång! NÅn gång utan ungar också så vi faktiskt hinner ohc prata lite med varandra! :)

    SvaraRadera