söndag 9 januari 2011

Killar och städning

Matte i full gång
 När jag kom hem hade Matte börjat städa och vi hjälptes åt att plocka undan julen och möblera om lite. Tex har Widar fått en egen byrå för sina kläder i extrarummet och en egen leksakslåda. Men det är något märkligt när killar ska städa, de snöar liksom in.

Vi
Om jag städar så städar jag hela lägenheten relativt fort och översiktligt, kanske inte så supernoga jämt, men ändå. Men när killar städar så händer det märkliga saker som tar en evighet och det har varit likadant oavsett om jag varit hos killkompisar, kollegor eller tidigare pojkvänner/sambos.

Helt plötsligt så ska kabellådan rensas, en byrå städas minimiöst, osv. Det blir ju bra, det är inte det, men det tar ju forever...! Nåja, det är bara att inse att vi är olika och hur det än är så blir det ju bra. Men det är märkligt. Eller är det bara jag som tycker det?!

Widar i leklådan

Vi
och nä, jag har inte värsta
skumma frissan, det e skuggan
som får håret att se tokigt ut

Matte sorterade tex
vår myntlåda...
apropå städning.
Var dock positivt, var en
 hel del mynt!

Widar tänker riva
sönder 10 euro

Ramade in julfotot

När vi var klara för idag mumsade Matte semla

jag fixade popcorn

Widar visade att han kan stå själv,
han vägrar krypa

Han undersökte kamerakabeln
som vi hittade igen

Sedan speglade han sig
 i det nyputsade familjesilvret
haha
Det var en ok dag och Widar mår äntligen bättre, han äter lite mer igen och även om han kinkar så är det bättre! Mitt mående svänger upp och ner, men det går an. Men det ska bli bra med lite miljöombyte och ett par dagar i Växjö med goa vänner. Under tiden är Widar hemma med Matte och sin farmor så det blir bara bra. Åker till Växjö på tisdag vilket ska bli kul. I helgen blir det kompisbesök och sedan åker jag och hälsar på R som kämpar vidare på sjukhuset. Så mycket kämpande överallt.

2 kommentarer:

  1. Ja, du har SÅ rätt om killar och städning! Ibland måste man ju bara vara lite effektiv och göra minsta möjliga på kortast möjliga tid, men det är tamejf-n omöjligt... Jag begriper inte detta... Räcker det inte bara med att plocka upp det som syns, måste man börja storstäda klädkammaren och få fram ännu mer grejer varje gång??? :D

    SvaraRadera
  2. precis Linda och vad säger man när vi igår fortsatte städandet och jag tänkte att nu röjjer vi bara klart...nä då ska luckor, lådor och allt i köket rensas och torkas och grejas så det tog ett par timmar att fixa köket...jisses till slut bara lät jag honom hållas och så grejade jag med den kinkiga bebisen istället

    SvaraRadera