fredag 14 januari 2011

Morgon i vinterland

Vaknar upp till ett vitt Göteborg och en bebis som skriker rätt ut och vill ha mat. Matte fixade lite käk och efter det blev det mys innan nästa gnällstund slutade med en liten slummer som precis inletts. Ska plocka i ordning allt till vår playdate nu på förmiddagen. I eftermiddag blir det en sväng till BVC för mätning och vägning och jag ska älta en timme hos hjärnskrynklaren. Så som ni anar kommer Matte ha hand om Widar i dag med.

Natten var inte helt lätt, Widar somnade tidigt men halv ett bestämde han sig för att natten var över. Det var gnäll, gallskrik, slänga sig fram och tillbaka och till slut hulkande gråt som slutade med sömn vid tvåtiden. Han har så mycket märkligt för sig. Vi kan ju inte gå upp och leka halv ett på natten bara för att han tycker det.

Kvällen idag kommer bli en lugn tillställning med lite familjemys. Jag är fortfarande oerhört trött och det är lika bra att vila lite. Imorgon kommer det vänner och på söndag ska jag åka till R på sjukhuset i Örebro så helgen blir intensiv iallafall.

Men något som är riktigt coolt är att Widar kan stå själv vid stå och gå leksaken han fick av sin farbror och håller man i honom tar han förvirrade steg framåt och bakåt. Man märker ju att han inte har koll på muskler, fötter och annat ännu, men attan vad han kämpar. Lilla tossen. Men han behöver räkna ut hur man blir stadigare och hur man reser och sätter sig ner. Inte lätt det där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar