måndag 27 september 2010

Måndagsmorgon

Vi är uppe efter en märklig natt där Widar pipit och vaknat, men somnat om igen och igen så det blev inte mat förren vid fyra i morse. Hm, undrar om detta är en möjlig förhandstitt på nätter då liten sover hela natten? Eller var det ett olycksfall i arbetet och i natt kommer han vakna för mat två gånger som vanligt?

Idag händer det inga stora saker, jag har en höstpromenad med Widar på schemat och sedan blir det att plocka lite, hinna med samtal och lite annat. Mulet och blåsigt ute, men solen kanske tittar fram. Det sa de att den skulle på tv4 väder och de har väl alltid rätt, NOT...

Till råga på allt så har man en sån mensvärk att Iprenförrådet kommer gå åt. Jag fattar inte varför man ska behöva ha ont och må skit en gång i månaden. Läste att tjejer i genomsnitt blöder två år under en livstid. Ja, men tack för det, den som kom på att det skulle funka så kan omöjligt ha varit en kvinna....och var är jämlikheten? Borde inte mannen åtminstone gå runt och känna värken/smärtan också?! Hade varit intressant!

Nä, dags att fixa till sig så man ser presentabel ut när man ska träffa människor i BVC-vården, går ju inte att jag och Widar kommer inglidande i mysbyxor och håret på ända. Ha en go dag!
Widar flyger i Mattes händer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar