fredag 24 september 2010

Not so happy

Väl hemma lämnade vi av mina påsar och började gå uppför jättebacken där folk tränar intervallträning. Vi kommer fram till vårdcentralen och det visar sig vara samma klinik som även utför diverse skönhetsingrepp. På mindre än 600 m kan man på den här gatan som ligger i ett bostadsområde få en helrenovering. Man kan ta in på hotell, mitt emot hotellet ligger Göteborgs plastkirurgiska center, i nästa hus dental care där du kan bleka dina tänder så att du känner dig tjusig, sedan kan man gå till "min" vårdcentral där de fixar diverse åkommor samt fixar kemisk peeling och botox...Japp, en helrenovering vilket förvisso jag skulle behöva, men jag är inte mycket för operationer och sånt så jag träffade bara en vanlig läkare för mina åkommor. Naturligtvis vaknade Widar i väntrummet och började skrika....

Läkaren var faktiskt vettig och jag kom in innan min tid var ( de kanske inte orkade höra widars skrik i det lilla väntrummet med soothing music). Förklarade mina händer och ledbesvär och bäckenet, troligen beror allt på graviditeten...nä men tjena det kunde jag väl räknat ut själv... Prover, återbesök, halvtidssjukskrivning och mediciner för mina andra besvär som jag inte orkar gå in på just nu. Funderar på hur mycket man kan, vill, orkar outa här. Får se hur jag ska göra.  Men nu kan det bara bli bättre, även om jag är så sjukt (haha) trött på läkare, vård osv. Fast jag blev bra bemött idag, kunde dessutom lista mig utan att Widar behövde byta BVC. 

Knatade hem med Widar och började den praktiska delen. Kontakta Försäkringskassan. Jag kan säga att det går bra, NOT! Först plats 230 i kön, tryckte in nr så de skulle ringa upp efter 35 min. De ringde inte...Ringde igen efter att det gått en timme, plats 273 i kön, väntetid 40 min, knappade in telenr igen och väntar nu på att de ska ringa upp innan Widar vaknar. Nån som vill satsa pengar på hur det ska gå? Förresten, tack halva Sverige för att ni röstade in alliansen, nu ska jag gå och nojja på om jag får någon ersättning, dvs om jag kommer fram överhuvudtaget....Jaja, jag ska försöka bli lite gladare och trevligare, imorgon, typ.

4 kommentarer: